Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Løgnenes konge" by John Hart * eBook PDF Kindle ePub Free

Løgnenes konge

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Løgnenes konge
  • Author : John Hart
  • Release Date : January 16, 2011
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1497 KB

Description

John Harts debutroman er en kompleks og urovekkende thriller fra forfatterens hjemtrakter North Carolina. Som i bestselgerne Det siste barnet og Ved elven får leseren ikke bare en dose drivende spenning, men også et dypdykk i menneskesinnet og i skjøre familierelasjoner. 

Jackson Workman Pickens – Work, som alle kaller ham – har alltid levd i skyggen av sin far Ezra, en svært suksessfull forsvarsadvokat. Work er også advokat, men mer av plikt enn av lyst. Når Ezra forsvinner, nøler Work med å hjelpe politiet, for han frykter at sporene vil føre til søsteren Jean. Bare han og traumatiserte Jean vet hvor ond og manipulerende faren kunne være, og hvilken rolle han spilte i morens død. Men Works tilbakeholdenhet går ikke upåaktet hen, og da farens lik dukker opp et år senere, er han ikke bare offer i en familietragedie, han er også den hovedmistenkte i en mordsak. Work innleder en desperat jakt på sannheten og tvinges samtidig til å grave dypt i sin egen fortid. 


«Jeg ble født i Durham i North Carolina i 1965. Faren min var en ung kirurg og moren min en fransklærer som sa opp jobben for å ta seg av barna. Jeg studerte fransk litteratur ved Davidson College, og har siden tatt eksamen i jus og regnskapsføring. Jeg har jobbet i bank, som aksjemekler og som advokat. Jeg har også brukt mye tid på å pusse båter i Carolina, stelle helikoptre i Alaska og skjenke fatøl på en pub i London. Jeg tror jeg likte den siste jobben best. Min eneste virkelige drøm har vært å skrive godt. 

Før drev jeg mye med seiling, fløy helikopter og spilte golf, men den slags tidsfordriv er det blitt mindre av. Barna mine er små, og skrivingen tar mye tid. Nå har jeg egentlig bare tre store hjertesaker: familien, skrivingen og vern om North Carolinas villmark. Jeg håper etter hvert å få tid til flere, men akkurat nå får det holde.»


Free PDF Books "Løgnenes konge" Online ePub Kindle