Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Lögnen" by Linwood Barclay " eBook PDF Kindle ePub Free

Lögnen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Lögnen
  • Author : Linwood Barclay
  • Release Date : January 20, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4502 KB

Description

I Promise Falls blir hemligheter begravda, men aldrig bortglömda...
Den gigantiska skÀrmen pÄ en drive-in-biograf kollapsar och fyra personer omkommer. NÀr dottern till ett av offren kontaktar privatdetektiven Cal Weaver för att utreda ett inbrott i hennes pappas hus hittar Cal ett dolt rum i huset. Ett rum dÀr det otvivelaktigt har pÄgÄtt mörka hemligheter. Men vad var det egentligen tjuvarna var ute efter?
Under tiden arbetar kommissarie Barry Duckworth med tvÄ tidigare mordfall som han tror Àr sammanlÀnkade eftersom offren har likartade, distinkta sÄr.
NÀr ytterligare ett mord intrÀffar korsas Cals och Barrys vÀgar dÄ de bÄda envetet driver sina utredningar vidare. Men frÄgan Àr om de kan leva med de sanningar och lögner som de kommer att upptÀcka?
Lögnen Àr den andra, fristÄende, delen i en trilogi som kretsar kring den lilla staden Promise Falls, dÀr nÄgon beslutat att alla ska fÄ sona det förflutnas synder.
Linwood Barclay Àr bosatt i Kanada och arbetade som journalist innan han slog igenom som författare 2007. Sedan dess har han gett ut en lÄng rad prisbelönta spÀnningsromaner.
»Omöjlig att lĂ€gga ifrĂ„n sig.« Stephen King
»Ingen kan ge dig spĂ€nning och kalla kĂ„rar som Linwood Barclay.« Tess Gerritsen


Ebook Free Online "Lögnen" PDF ePub Kindle